Portretten

Laat een portret maken | SPANNEND!

Een portret in opdracht laten maken is iets bijzonders. Dat doe je niet elke dag.

Het is ook een spannend product, een portrettekening of schilderij van iemand. Je gaat met een kunstenaar in zee, je gaat op zoek naar een mooi uitgangspunt (foto) en je wacht af wat de kunstenaar ermee doet. Drie stappen die elk hun eigen charme hebben maar dan ook zeker voor enige twijfel kunnen zorgen.

Hieronder zal ik proberen enkele veel voorkomende vragen te behandelen.

Wil je zien wat ik te bieden heb en voor welke prijs dan kan je kijken in de SHOP Portretten Bestellen. Hieronder zie de vier belangrijkste categorieën om een portret te bestellen.

Ik help je ook graag! Bel me op 06 1918 10 29.

De vaak gestelde vragen, de FAQ, over portretten laten maken:

FAQ Portretten

Dat gebeurt wel eens, niet vaak, maar kan zeker. In de meeste gevallen werk ik naar aanleiding van een foto. Als er nog geen goede foto is kan ik helpen met een fotosessie. 

Category: FAQ Portretten

Ja graag! Dat vind ik fijn. Het inspireert me.

Category: FAQ Portretten

Dat kan natuurlijk. Hoewel ik niet héél klein kan werken. Je krijgt van mij een offerte op maat.

Category: FAQ Portretten

Je bent, op afspraak, van harte welkom in m’n atelier op Sluisstraat 23|25 in Deventer.

Category: FAQ Portretten

Passe-partouts verzorg ik graag. Zit vaak standaard bij de tekening inbegrepen. Ook een ovaal of rond passe-partout behoort tot de mogelijkheden. Voor lijsten kan ik een paar opties verzorgen.

Category: FAQ Portretten

Wanneer iemand herkenbaar wordt afgebeeld, is er sprake van een portret. Meestal is een gezicht zichtbaar. Maar kenmerkende gelaatsuitdrukkingen spelen ook een rol.

Een portret kan gefotografeerd, getekend, geschilderd of op een andere manier gemaakt zijn.

Category: FAQ Portretten

Dat is een lastige vraag voor een kunstenaar. Liefst maak ik snelle schetsen, waarin de energie en de beweging zit. Maar een snel schilderij zegt niet zoveel over de prijs.
Ga uit van een bedrag van minimaal € 150. Maar allerlei wensen, maatvoering en/of meerdere personen op het schilderij geven een andere prijs natuurlijk.

Category: FAQ Portretten

Dat kan altijd. Vaak kan ik daar wel iets mee. Maar voor een echt goed werk is een fotosessie aan te raden. Dan mak -in een ongedwongen sessie- de foto’s waarmee ik vervolgens aan de slag ga. Natuurlijk krijg je de gekozen foto (als digitaal bestand) dan ook mee.

Category: FAQ Portretten

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Load More