Ernst de Vogel
Ernst de Vogel | Divers werk, creatieve geest

Over Ernst

Ernst’ werk is divers, zoals je op deze website kunt zien. Je kunt een kleine schets of grote wanddecoratie bij hem bestellen. En heel veel daar tussen in. Kan hij zich niet beter focussen op één aspect?

Zelf denkt hij van niet, want alles heeft onmiskenbaar Ernst’ signatuur. Een verfijnd handschrift, een dynamische toets en een creatieve geest. Net als Ernst’ zélf.

Ernst vindt het geweldig om deze uiteenlopende kunstwerken te maken en de afwisseling in zijn werk, zorgt ervoor dat hij iedere dag met een groot geluksgevoel tegemoet gaat. En met dankbaarheid voor zijn klanten die dit mogelijk maken dankzij hun liefde voor zijn ambachtelijke creaties.

Divers werk, creatieve geest

Hoe ontdek je wat jou echt blij maakt? De één weet het direct, de ander doet er langer over. Ernst behoort tot die laatste categorie en heeft vele omzwervingen gemaakt voor hij zijn ware roeping vond.
Zo was hij magazijnmedewerker en verzorgende, decorateur bij een juwelier, verhuizer, tekendocent en escape roombouwer voordat hij toegaf aan wat hij altijd al wist. Hij is een kunstenaar!

Kunstenaar word je niet, dat ben je

De intrinsieke behoefte om zijn omgeving -maar vooral mensen- vast te leggen, had Ernst al als jonge jongen. In Zevenhuizen, waar hij opgroeide, was niemand veilig voor zijn camera en tekenhand. Hij kreeg dan ook al snel de eretitel ‘chroniqueur van het dorp’. Het enthousiasme en de drang om te _scheppen_ uit zijn jongensjaren zet hij nu in voor zijn klanten. ‘U vraagt, wij draaien…’ is Ernst dan ook op het lijf geschreven.

Zo nu en dan moet hij echter ook ‘Nee’ verkopen. Als een opdracht echt niet bij hem past, bijvoorbeeld. Daardoor komt hij nu aan het realiseren van dromen toe. De uwe én de zijne. Deze website is daar een voorbeeld van.

Benieuwd of Ernst ook jouw kunstproject op kan pakken?

Ben jij enthousiast geworden van de voorbeelden van Ernst’ creaties op deze website en wil je weten of hij ook jouw kunstwerk wil maken? Neem dan contact met hem op. Ernst staat voor je klaar!

Gecertificeerd kunstenaar

Connect